Jordánsko Jordánsko

  • Cestovní doklady

    cestovní pas platný minimálně dalších 6 měsíců

  • Víza

    vízum je možno obdržet na počkání na letišti a hraničních přechodech, též v kanceláři jordánského honorárního konzula v Praze.Přihlašovací povinnost: Cizí státní příslušníci jsou povinni se registrovat na nejbližší policejní stanici do dvou týdnů od vstupu do země (při pobytu delším než 2 týdny), při pobytu kratším registrace není nutná.