Last minute zájezdy jsou levnější než loni, lákají cestovky (FOTOGALERIE)

Slevy last minute zájezdů jsou letos větší než loni. Cestovky nabízejí zájezdy na poslední chvíli za ceny až o 10 % nižší.

 

Ve výši až 15 % oproti katalogovým cenám platí letošní ceny pro last minute zájezdy. V průměru je tento druh zájezdů levnější než v předchozím roce. Největší slevy jsou u zájezdů na poslední chvíli do Řečka, naopak do Turecka jsou až o 15 % dražší. Vyplývá to z údajů cestovní agentury Invia.cz.

 

Příčinou snížení cen last minute zájezdů do Řecka je celoevropský pokles zájmu o tuto destinaci. Důvodem jsou především poplašné zprávy o situaci v zemi. Přitom podmínky pro turisty jsou v Řecku dobré. Snížení cen je tak výsledkem snahy hoteliérů přilákat do země více návštěvníků, komentoval nabídku Michal Tůma, marketingový ředitel agentury Invia.cz.

 

 

Ten zároveň upozornil, že nabídka last minute zájezdů je letos nižší. S jejich nákupem by proto lidé neměli otálet. V letošním roce dochází k omezení nabídky last minute zájezdů, počet pobytů klesl oproti minulému roku o 10 %. Omezený počet zájezdů se týká především Turecka a Bulharska, upřesnil Tůma.

 

Celý článek: http://www.podnikatel.cz/clanky/last-minute-zajezdy-jsou-levnejsi-nez-loni-lakaji-cestovky-fotogalerie/

podnikatel.cz

Publikováno: 12.06.2012