8 tipů, jak se dobře připravit na start lyžařské sezóny

Provozovatelé lyžařských areálů se již kvapem připravují na zahájení hlavní lyžařské sezóny. S přípravou by si však měli pospíšit i milovníci lyžování, aby si včas zajistili bezproblémovou zimní dovolenou.

...

„Milovníci lyžování by s výběrem své zimní dovolené neměli příliš otálet. Například first minute nabídka lyžařských zájezdů je k dispozici již od září. Lidé mohou díky včasnému nákupu ušetřit až 15 % z ceny pobytu,“ říká Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia.cz, největšího českého online prodejce zájezdů. „Včasný nákup je důležitý zejména pro početnější skupinky lyžařských nadšenců, kteří jinak jen těžko najdou společné ubytování,“ dodal Tůma.

...

„Při sjednávání cestovního pojištění pro lyžařskou dovolenou, je nutné zjistit, zda pojistka zahrnuje i rizikové sporty, kam lyžování patří. Zároveň myslete na to, že se pojištění nevztahuje na úrazy, které se vám stanou mimo vyznačené tratě,“ upozornil Michal Tůma z cestovní agentury Invia.cz. „Rovněž je dobré mít sjednané pojištění odpovědnosti. To vás chrání, když způsobíte úraz druhé osobě, což se na sjezdovkách nezřídka stává,“ doplnil Tůma.

Celý článek je k přečtení na clubzena.cz

Publikováno: 24.10.2012