Exotické i lyžařské pobyty na období Vánoc jsou ze 73 % vyprodané

"Nabídka dovolených na vánoční období od 23. prosince 2013 do 1. ledna 2014 je v současné době ze 73 % vyprodaná. Ukázaly to aktuální prodejní statistiky cestovní agentury Invia. V případě exotických pobytů je největší zájem o zájezdy na Maledivy, Mauritius, do Thajska, Karibiku a do Spojených arabských emirátů. Na pravidelných linkách je již minimální možnost rezervace letenek v optimální knihovací třídě, tedy za výhodnou cenu. Největší míru vyprodanosti je možné registrovat v případě dovolené na Maledivách, kde je v současné chvíli dostupných pouze 18 % pobytů z původní nabídky. Naopak největší výběr termínů nabízí egyptská letoviska.

V případě, že Češi plánují strávit vánoční svátky nebo Silvestr na horách, mají největší možnost výběru lyžařských pobytů ve střediscích Val di Fiemme a Santa Caterina. Naopak vysokou míru vyprodanosti na úrovni 71 % lze aktuálně registrovat u populárních alpských středisek Livigo, Kaprun a Schladimng.

Lidé, kteří mají zájem o letošních Vánocích vycestovat, by neměli s objednáním pobytů váhat. Omezený počet nabídek se týká především dovolených pro větší počet osob nebo zájezdů se zkráceným pobytem. Tedy kratším než osm dní. V tuto chvíli dochází již k vyprodanosti rovněž v případě některých destinací na období jarních prázdnin, které budou probíhat od 3. února do 16. března 2014."

Celý článek: Exotické i lyžařské pobyty na období Vánoc jsou ze 73 % vyprodané

cianews.cz

Publikováno: 11.11.2013