Rezervace za 500 korun! Invia přichází s nejnižší zálohou na First Minute zájezdy

Cestovní agentura Invia jako jediná na českém trhu nabízí svým klientům možnost zakoupit si First Minute zájezd s minimální zálohou 500 Kč. Tato unikátní akce platí pro všechny zájezdy na letní sezónu 2014. Zákazníci si mohou pobyty s nejnižší zálohou na trhu pořizovat až do 31. března 2014. V kombinaci se službou Faktor 100, která chrání klienty Invie při krachu cestovních kanceláří, tak jde o nejbezpečnější způsob nákupu dovolené v České republice.

Nová akce s názvem Chytrá záloha 500 Kč umožňuje klientům cestovní agentury Invia rezervovat si pobyty za tuto částku. Mohou tak využít atraktivních slev nabízených v rámci režimu First Minute a včas si zakoupit dovolenou podle vlastních představ. Tato akce se vztahuje na všechny pobyty z nabídky více než 300 cestovních kanceláří s odjezdem od 1. května do 31. října 2014. Využitím této nabídky zákazníci navíc nepřichází o žádné další výhody nebo akční slevy.

„Naše zákazníky od nákupu First Minute zájezdu často odrazovalo, že musejí zaplatit vysokou zálohu třeba 10 měsíců před odjezdem na dovolenou. Záloha běžně dosahovala padesáti procent z celkové hodnoty pobytu. Proto jsme se rozhodli klientům vyjít vstříc a minimalizovat výši zálohy. Nově tak při podpisu cestovní smlouvy zaplatí pouze 500 korun,“ uvedl Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia, která je jedničkou na českém trhu v oblasti prodeje dovolené přes internet. „Díky této záloze se lidé nemusejí obávat, že v létě již nebude k dispozici ubytování v jejich oblíbeném letovisku či nebude dostatek kapacit ve vybraném hotelu,“ doplnil Tůma.

Při nákupu pobytů v režimu First Minute lze pořídit dovolenou na léto 2014 se slevou až 35 % oproti katalogovým cenám. Výhodou včasného nákupu je možnost výběru z širokého množství termínů, destinací a forem ubytování. Navíc jsou k zájezdům běžně k dispozici bonusy, nejčastěji v podobě pobytu pro dítě zdarma, bezplatného transportu na letiště či kapesného. Při nákupu zájezdů u cestovní agentury Invia jsou turisté chráněni rovněž službou Faktor 100. Díky ní získají okamžitou náhradu za pobyt od zkrachovalé cestovní kanceláře a na dovolenou mohou odjet v plánovaném termínu.

„Novinka v podobě akce Chytrá záloha 500 Kč spolu s pojistkou Faktor 100, kterou jsme zavedli již loni, maximálně chrání klienta. Lidé se tak nemusejí obávat, že přijdou o své peníze ušetřené na dovolenou. Díky novým službám děláme vše pro to, aby naši zákazníci za svým vytouženým odpočinkem bez problémů odjeli. Proto jsme zajistili nejbezpečnější způsob nákupu zájezdů na trhu,“ dodal Tůma závěrem.

Celý článek: Rezervace za 500 korun! Invia přichází s nejnižší zálohou na First Minute zájezdy

regionycr.cz

Publikováno: 18.11.2013