Vyprodanost last minutů na srpen je až 80 %, nejvíce letí Kos a Kréta

Nabídka last minute zájezdů na srpen je omezená. Prodejci zájezdů dobře odhadli poptávku českých cestovatelů a počet volných míst v nasmlouvaných hotelech se tenčí. Přesto i nyní lze při dobrém výběru najít zajímavý zájezd za výhodnou cenu. Nejširší nabídku aktuálně nabízí Egypt, vyprodanost pobytů do této destinace je k dnešnímu dni na úrovni 56 %.

V případě Turecka a Tuniska je nabídka zájezdů vyprodaná již ze 70 %. V Turecku jsou již téměř nedostupné rodinné pokoje. Jde o ubytování pro dvě osoby s jednou až třemi přistýlkami. Co se týče last minute zájezdů do Tuniska, je v letošním roce k dispozici výrazně méně pobytů než loni. Omezený výběr je zejména u pobytů s odletem z Brna či Ostravy.

Komentář: Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia

„Nejvyšší míru vyprodanosti last minute zájezdů pro letošní sezónu je možné registrovat u dovolených v Řecku a Bulharsku. Ta se aktuálně pohybuje na úrovni 80 %. Právě Řecko a Bulharsko představují destinace, které jsou oblíbené především u rodin s dětmi. Přestože je vyprodanost pobytů vysoká, tak cestovní agentura Invia nabízí pro cestovatele i v srpnu zajímavé nabídky last minute zájezdů. Trendem letošní sezóny je dovolená na řeckých ostrovech Kos a Kréta. Poptávka je zejména po osmidenních leteckých pobytech.“

Celý článek: Vyprodanost last minutů na srpen je až 80 %, nejvíce letí Kos a Kréta

statisticky.cz

Publikováno: 31.07.2014