5 tipů na last minute dovolenou: za romantikou na Sicílii, za dobrodružstvím na Kypr

Vzdát se letního odpočinku u moře nemusejí ani ti, kteří nestihli objednat zájezd včas. Řada hotelů nabízí místa i na poslední chvíli a většinou i za skvělé ceny. Pokud se tedy dnes rozhodnete vyrazit, zítra už můžete lenošit na pláži. A navíc třeba i za polovinu původní ceny. Přečtěte si naše tipy na last minute zájezdy, na které se vyplatí vydat.

Tip: Na Kypru se nudit nebudete

Pokud vás nebaví jen polehávat na pláži, vyjeďte letos na Kypr. Kromě krásného moře totiž nabízí i množství stezek na jednodenní výlety. Projdete se v kopcích, poznáte místní přírodu i život v malých horských vesnicích. Pokud navíc holdujete ježdění na horském kole, budete Kypr milovat. „Na cyklisty jsou na Kypru poměrně dobře nachystaní, takže kromě řady stezek dělených podle náročnosti i délky si zde kola můžete i zapůjčit,“ říká Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia, u které najdete stovky zájezdů last minute.

...

Tip: Za plážemi jako z Karibiku

Pokud po náročném roce v práci toužíte zabořit nohy do bělostného písku a plavat v průzračně čisté vodě, vydejte se do Řecka. Hned několik řeckých pláží se totiž pravidelně umisťuje na předních příčkách žebříčků nejkrásnějších pláží světa. Za přátelské ceny budete mít pocit, že jste na těch nejluxusnějších místech Karibiku. „Chybu neuděláte, pokud zvolíte pláž Elafonissi na ostrově Kréta. Písek ze Sahary a křišťálově modrá voda uspokojí i nejnáročnější cestovatele,“ říká Michal Tůma z cestovní agentury Invia s největší nabídkou zájezdů na poslední chvíli na českém internetu.

 

Celý článek: 5 tipů na last minute dovolenou: za romantikou na Sicílii, za dobrodružstvím na Kypr

zpravodajstvi24.cz

Publikováno: 29.07.2015