Invia: dvojnásobný zájem o dovolenou a stovky nových zaměstnanců

Zájem o nákup dovolené na Kanárských ostrovech přes cestovní agenturu Invia se oproti loňskému roku zdvojnásobil. V případě zájezdů do Bulharska či Španělska dosáhl meziroční nárůst poptávky více než 60%. Invia si tak udržuje kontinuální růst klientské základny, letos zajistila dovolenou již více než 133 tisícům zákazníků, což je o 7 500 klientů více než v loni. Vrchol sezóny má při tom stále před sebou. Aby obsloužila své klienty, agentura přijímá stovky nových zaměstnanců.

Cestovní agentura Invia registruje před startem hlavní turistické sezóny nárůst v počtu objednaných dovolených. Letos však očekává výrazné navýšení poptávky přímo v letních měsících. „Češi letos s nákupem letních pobytů vyčkávají. I přes tento trend se nám již za první měsíce letošního roku podařilo zvýšit prodeje pobytů. Dá se tedy očekávat, že hlavní sezóna přinese ještě markantnější nárůst v počtu klientů,“ sdělil Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia, která je největším on-line prodejcem zájezdů na českém trhu.

...

Cestovní agentura Invia již zahájila přípravy na hlavní turistickou sezónu. Byla například spuštěna velká televizní kampaň s názvem „Jiný rozměr dovolené“. Spoty je možné v televizním vysílání zhlédnout až do konce letní sezóny. Invia zároveň zahájila intenzivní nábor pracovníků, kteří kvalifikovaně podpoří prodej zájezdů v letním období. Jedná se o stovky nových pozic. Společnost tradičně obsazuje místa na svých pracovištích v Praze, Brně i Ostravě. „Na letní sezónu, která je pro nás z hlediska prodeje dovolených klíčová, se intenzivně připravujeme. Posilujeme zejména personální zázemí, abychom byli schopni zajistit našim klientům maximální kvalitu služeb,“ informoval Michal Tůma z cestovní agentury Invia„Kromě největší nabídky zájezdů a garance nejnižší ceny poskytujeme zákazníkům i poradenství a další servis. Unikátní službou je například Faktor 100, naše pojištění proti krachu cestovní kanceláře. Díky němu naše klienty ochráníme a zajistíme jim včasný odjezd na dovolenou i v případě krachu,“ vysvětlil Tůma.

 

Celý článek: Invia: dvojnásobný zájem o dovolenou a stovky nových zaměstnanců

ttg.cz

Publikováno: 17.06.2016