Invia získala dvě prestižní ocenění v anketě TTG Travel Awards

Cestovní agentura Invia uspěla v letošní anketě TTG Travel Awards o nejlepší české společnosti v cestovním ruchu. Stala se vítězem kategorie Nejlepší on-line prodejce a zároveň obdržela třetí místo v kategorii Nejlepší prodejce letenek. Invia tak získala hned dvě prestižní ocenění, jejichž předání bude součástí slavnostního večera, který se uskuteční 20. února 2014 v rámci veletrhu Holiday World.

V rámci anketyTTG Travel Awards, kterou pořádají české noviny pro cestovní ruch TTG Czech, mohli lidé hlasovat v celkem 16 kategoriích. Do hlasování se zapojili nejen odborníci, ale i široká veřejnost. Cílem ankety je upozornit právě veřejnost na kvalitní subjekty v oblasti cestovního ruchu. Letošní účast v anketě TTG Travel byla rekordní. Oproti minulému ročníku byloodevzdáno téměř dvojnásobné množství hlasů. Během dvou měsíců tak hlasovalo přes 5 000 lidí, kteří svým favoritům dohromady zaslali bezmála 60 000 hlasů.

„Obou ocenění v kategoriích Nejlepší online prodejce a Nejlepší prodejce letenek si nesmírně vážíme, protože odráží spokojenost našich klientů a partnerů s poskytovanými službami. Jsou také výsledkem našeho dlouhodobého úsilí a práce,“ sdělil Michal Tůma, marketingový ředitel společnosti Invia, která je jedničkou českého trhu v oblasti prodeje zájezdů přes internet. „Tento úspěch považuji i za ukazatel toho, že postupujeme jako společnost tím správným směrem a stále reagujeme na aktuální potřeby našich zákazníků,“ dodal Tůma s tím, že v reakci na požadavky klientů nově spustili akci s názvem Chytrá záloha 500 Kč. Zákazníci si tak mohou zakoupit jakýkoliv First Minute zájezd a zaplatit nenižší zálohu na trhu 500 Kč.

Publikováno: 21.11.2013