INVIA.CZ vyplatila v roce 2006 webmasterům téměř 3 miliony Kč

Jeden z největších affiliate programů v České republice - provizní systém online cestovní agentury INVIA.CZ (http://partner.INVIA.cz/) vyplatil českým webmasterům za minulý rok téměř 3 miliony Kč. Vyplacené peníze tak napomohly ke zkvalitnění obsahu stovek prezentací o oblíbených turistických destinacích, které pomáhají Čechům při výběru nejen letní dovolené.

Affiliate program INVIA.CZ funguje na principu umístění reklamního kódu a následné výplaty provize za proklik a zprostředkování prodeje zájezdu. V minulém roce byla tímto způsobem vyplacena českým webmasterům částka ve výši 2 816 514 Kč.

"Předpokládáme, že v letošním roce, poté co jsme zavedli procentuální odměňování za prodané zájezdy, se povede našim partnerům ještě lépe a odhadujeme celkově vyplacenou částku kolem 4 milionů Kč," uvedl Radek Gabčan, affiliate manager INVIA.CZ.

O INVIA.CZ

Společnost INVIA.CZ, s. r. o. je největším online prodejcem zájezdů v České republice. Prodává zájezdy od více než 200 cestovních kanceláří do celého světa. Zájezdy nabízí za stejných podmínek jako pořádající cestovní kancelář, tj. bez navýšení ceny. Affiliate program provozuje INVIA.CZ od roku 2005, více informací na http://partner.INVIA.cz

Publikováno: 03.04.2007