Invia před létem přijme stovky pracovníků, jde o největší náborovou kampaň

(TISKOVÁ ZPRÁVA 2. 6. 2015) Od června se otevírá nová možnost pro zájemce o rozvoj kariéry v oblasti cestovního ruchu. Cestovní agentura Invia, která je jedničkou na trhu, totiž hledá stovky prodejců zájezdů na léto. Jde o největší náborovou kampaň v historii agentury, oproti loňsku přijímá dokonce o stovky sezónních pracovníků více. Společnost obsazuje pozice na svých pracovištích v Praze, Brně i Ostravě.

Nabídka sezónní práce platí od začátku června do konce září. Cestovní agentura Invia však nabízí možnost prodloužení spolupráce a vybudování si úspěšné kariéry v oblasti cestovního ruchu. Práce je aktuálně nabízena na plný úvazek. Společnost však vychází vstříc studentům, kterým poskytuje volno pro splnění studijních povinností. Pozice prodejce zájezdů je tak vhodná jak pro brigádníky, tak pro zájemce o hlavní pracovní poměr. Uchazeči by měli mít dobré komunikační schopnosti a všeobecný přehled.  Náplň  práce  spočívá  zejména  v telefonickém  vyřizování  objednávek  klientů  a zajištění komunikace s cestovními kancelářemi. V rámci  spolupráce  cestovní  agentura  Invia  zajišťuje  všem  prodejcům  profesionální  zaškolení  do problematiky cestovního ruchu. Pracovníci tak získají možnost budování si profesní kariéry v tomto odvětví. „Oblast  cestovního  ruchu  je  na pracovním  trhu  poměrně  uzavřená  komunita,  kam  není snadné  proniknout.  Díky  dynamickému  růstu  společnosti  si  můžeme  dovolit nabídnout  příležitost novým talentům, kteří mají zájem se v tomto odvětví prosadit. Pozice prodejce u lídra na trhu je pro tyto  adepty  ideálním startovním  můstkem,“ sdělila Irena  Tůmová, personální  ředitelka  cestovní agentury Invia, která je největším českým prodejcem zájezdů přes internet. „Díky pozici jedničky na trhu  můžeme  nabídnout  pracovníkům zcela  mimořádné  podmínky, které  v oblasti  cestovního ruchu nemají konkurenci. Zaručujeme  totiž  vysokou  základní  mzdu  a  atraktivní  odměny,“ zdůrazňuje Tůmová  s tím, že cestovní  agentura  Invia  po  dobu pěti  týdnů garantuje  minimální  základ  mzdy 18 750 Kč. Díky odměnám pak mzda prodejce může dosáhnout až 30 tisíc korun měsíčně a více, což představuje v odvětví cestovního ruchu nadstandardní výdělek.

Cestovní  agentura  Invia  zájemce  o  spolupráci  tradičně  oslovuje  prostřednictvím  specializovaných portálů  s nabídkami  práce  a  sociálních  sítí. Lidé  se  mohou  přihlásit  i  na  webových  stránkách invia.cz/o-invia/kariera.

Publikováno: 02.06.2015