Prodej first minute zájezdů odstartoval. Letní dovolenou do oblíbených destinací lze pořídit až o třetinu levněji

Zajistit si ideální letní dovolenou mohou turisté, kteří cestují s cestovními kancelářemi, ještě před koncem roku. Cestovní agentura Invia totiž v listopadu odstartovala nabídku výhodných first minute zájezdů. V nabídce jsou klasické evropské destinace, o které je tradičně největší zájem, ale i několik novinek. First minute zájezdy využívají nejčastěji rodiny s dětmi, které ocení možnost velkého výběru i řadu výhod. Cestovatelé mohou ušetřit i více než 30 % z běžné katalogové ceny zájezdu.

Mezi tradičně nejpopulárnější dovolenkové destinace Čechů patří Řecko. Odpovídá tomu také nabídka first minute zájezdů, cestovní agentura Invia například nabízí na 150 tisíc termínů zájezdů na řecké ostrovy. Téměř ze 100 tisíc termínů zájezdů pak turisté mohou volit v případě Bulharska, které letos patřilo mezi tři nejvyhledávanější letní destinace. I v seznamu tradičních destinací jsou však k nalezení zajímavé novinky. V nabídce jsou zájezdy hned do několika nových lokalit, mezi které patří ostrov Kefalonie, romantická Sicílie nebo španělská Costa Cálida.

First minute zájezdy jsou nejoblíbenější u rodin s dětmi, které potřebují plánovat dovolenou dopředu. Zvolit si mohou ideální termín, polohu hotelu i doprovodné služby. Zájemci navíc mohou při včasném objednání pobytu využít i řadu výhod v podobě levnějších výletů, pobytů pro děti zdarma nebo bezplatného parkování.

Prodej first minute zájezdů potrvá až do konce března roku 2017, největší zájem však cestovní agentura Invia očekává v průběhu ledna. Právě do konce ledna jsou k dispozici nejatraktivnější nabídky a nejvyšší slevy. Zájemci o dovolené v režimu first minute pak při včasné rezervaci dovolené mohou využít programu Chytrá záloha, který turistům umožňuje zaplatit předem pouze minimální zálohu ve výši od 500 korun a zbytek ceny pobytu doplatit později. V kombinaci se službou Faktor 100, která chrání klienty cestovní agentury Invia při krachu cestovních kanceláří, tak jde o nejbezpečnější způsob nákupu dovolené v České republice.

Publikováno: 30.11.2016