Invia otevírá dosud největší pobočku ve své historii. Zákazníky přivítá na Václavském náměstí

Praha, 22. září 2017

Největší tuzemská cestovní agentura Invia přivítá klienty na nové pobočce. Vzdušné, moderní a prozatím největší prostory otevřela ve druhém patře historicky známého Domu módy na Václavském náměstí. Přestavbu prodejny navíc Invia zvládla v rekordním čase.

Nová pobočka cestovní agentury nahradí stávající pracoviště v ulici Jindřišská a U Půjčovny. Na rozloze 492 m² poskytuje celkem 45 pracovišť. „K dispozici tu je 30 míst pro prodejce, prostor pro specialisty na letenky, pokladní, IT odborníky i další zaměstnance. Oproti minulým pobočkám, které měly kapacitu maximálně 18 pracovišť, se tak jedná o značné rozšíření,“ komentuje Kateřina Macečková, backoffice manažerka Invia. Zákazníci tak mohou využít nových moderních prostor v srdci Prahy k pohodlnému nákupu své dovolené od více než 300 renomovaných cestovních kanceláří na jednom místě. Vyřídit mohou nákup dovolené i letenek, nebo se pouze přijít nezávazně poradit. Prodejci jsou jim k dispozici každý den od 9 do 18 hodin.


Nové prostory cestovní agentury se mohou pochlubit i další zajímavostí. Jejich přestavba totiž vznikla v rekordním čase. „Prostory k rekonstrukci jsme převzali v polovině srpna, kompletní zařízení, výrobu nábytku, polepů a dalších nezbytností jsme pak stihli zajistit do 4. září, kdy na místě začali pracovat první zaměstnanci,“ vysvětluje Kateřina Macečková. Všichni pracovníci pak budou k dispozici na nové adrese od letošního října.

Nová Invia pobočka tak obohatí známý Dům módy, který v centru města stojí už více než 60 let a v dobách minulého režimu platil za luxusní módní centrum. Přestože doby, kdy před Domem módy stály fronty lačnící po nejnovějších módních kouscích, jsou minulostí, budova s jedinečnou historií k centru Prahy neodmyslitelně patří. „Dům módy je pro Prahu ikonický, ráz budovy jsme se proto snažili zachovat i při designu výloh. Postavy v nich evokují figuríny s oblečením,“ dodal Michal Bošela z marketingu Invia.

O společnosti Invia.cz, a.s.


Společnost Invia.cz, a.s., je největší cestovní agentura v České republice a autorizovaný prodejce zájezdů více než 300 renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří působících na českém a slovenském trhu. Zákazníkům nabízí neustále aktualizovanou nabídku katalogových i Last Minute zájezdů v přehledné, jednotné formě, čímž šetří jejich čas při plánování dovolené. Díky svým kvalitním službám má cestovní agentura Invia již více než 1 800 000 spokojených klientů. Invia navíc poskytuje unikátní pojištění Faktor 100, které chrání klienty při krachu cestovní kanceláře. Díky svým službám zajistila Invia klientům možnost nejbezpečnějšího nákupu dovolené na českém trhu.
Webové stránky www.invia.cz byly v roce 2012 vyhodnoceny jako absolutní vítěz soutěže WebTop100 v kategorii Obchod a služby a zároveň oceněny 1. místem v kategorii Cestovní ruch. V prestižní anketě TTG TravelAwards byla Invia v letech 2013 a 2014 oceněna jako nejlepší online prodejce.
Cestovní agentura je pro zákazníky dostupná nejen na internetu, ale i ve více než 100 kamenných klientských centrech ve městech po celém území České republiky. Invia má své zastoupení na Slovensku, v Polsku a Maďarsku.

Kvalitní servis společnost svým zákazníkům zaručuje prostřednictvím špičkových technologií, znalosti cestovního ruchu a moderního brněnského call centra s vysoce kvalifikovanými prodejci.

Kontakty

Michal Tůma
marketingový ředitel
Invia.cz, a.s.
tel.: +420 226 000 622
e-mail: michal.tuma@invia.cz
Na Hřebenech II 1718/8, Praha 4, 140 00
www.invia.cz

Publikováno: 22.09.2017