Novou mluvčí cestovní agentury Invia je Jiřina Ekrt Jirušková

Cestovní agentura Invia má od září novou tiskovou mluvčí, která je nyní také PR manažerkou. Stala se jí Jiřina Ekrt Jirušková, která má s PR dlouholeté zkušenosti.

Jiřina Ekrt Jirušková přichází z PR agentury PEPR Consulting, kde se starala o lifestylovou a korporátní komunikaci klientů převážně z oblasti food & beverage. Předtím působila dlouhodobě ve slovenské PR agentuře Trumpeter, v níž sedm let vedla českou pobočku a zastřešovala kompletní PR agendu pro FMCG klienty.

Její předchůdkyní byla Andrea Řezníčková, která pozici tiskové mluvčí cestovní agentury Invia zastávala čtyři roky.

„Chtěli jsme pozici tiskové mluvčí rozšířit, a proto bude Jiřina Ekrt Jirušková zároveň PR manažerkou agentury Invia, kde bohatě zúročí své dlouholeté zkušenosti z oblasti public relations,“ říká Michal Tůma, ředitel české, slovenské a maďarské pobočky cestovní agentury Invia. Ta spadá pod českou skupinu Invia Group s ročním obratem 1,4 miliardy eur.

„Oblast cestovního ruchu je pro mě nová, avšak cestování mým velkým koníčkem a práce pro největší cestovní agenturu v Česku splněným snem,“ dodává Jirušková.

Publikováno: 07.09.2022