Invia má na Slovensku nového CEO, stal se jím Jozef Zakar

Slovenskou agenturu Invia bude mít od října na starosti Jozef Zakar, který dosud zastával funkci generálního ředitele pro Maďarsko. Jeho pozice se tak rozšiřuje a nyní si k této zemi přidává ještě sousední Slovensko.

„Slovensko je pro nás velice důležitou zemí, kde v tuto chvíli připravujeme rozšiřování služeb a celkovou expanzi. Jsme moc rádi, že vedení agentury Invia na Slovensku bude mít na starosti právě Jozef Zakar, který se skvěle osvědčil při řízení maďarské pobočky Invia,“ říká Boris Raoul, CEO skupiny Invia. Ve funkci ředitele tak Jozef Zakar nahradí Michala Tůmu, který se bude soustředit čistě na vedení české pobočky.

Jozef Zakar pracuje v agentuře Invia již od roku 2015 a sám je původem Slovák. „Na Slovensko často jezdím pracovně, se specifiky místního trhu jsem dobře obeznámen a moc se těším na spolupráci a implementaci novinek. Slovenští cestovatelé se mohou těšit na rozšíření nabídky dovolených,“ usmívá se Zakar, který plynně ovládá slovenštinu, maďarštinu, angličtinu i španělštinu.

Publikováno: 27.09.2022