Cestovní agentura Invia rozšiřuje nabídku zájezdů. Obnovila spolupráci s CK Alexandria

Počínaje lednem 2023 bude cestovní agentura Invia prodávat zájezdy pořádané CK Alexandria. Klienti tak získají širší nabídku zájezdů, a to díky exkluzivnímu produktu jedné z největších českých cestovek. Její klubové hotely, v nichž působí české animační týmy, najdete v Bulharsku, Řecku, Turecku, Španělsku či Albánii. 

Rozšířená nabídka zájezdů velmi potěší zákazníky CA Invia, kteří rádi jezdí nebo se chystají do Bulharska. Její nový partner, cestovní kancelář Alexandria, se na tuto destinaci specializuje. Dlouhodobě sem pořádá zájezdy, ale také zde vlastní a provozuje řadu hotelů. Rovněž její nabídka zájezdů do Řecka patří mezi nejširší na trhu. Nabídka CK Alexandria však zahrnuje také zájezdy do Turecka, Egypta, Španělska, Chorvatska, Itálie a dalších zemí. 

Vzájemné partnerství po čtyřleté pauze navazuje na dlouhou předchozí spolupráci, která trvala 15 let. „Cestovní kancelář Alexandria i agentura Invia v posledních letech prošly významným technologickým, produktovým a procesním vývojem, který umožňuje navázat na dřívější úspěšnou spolupráci jejím obnovením pro další období. Nabídka na www.invia.cz se tak rozšíří o produkt významné české cestovní kanceláře s dlouholetou tradicí,“ říká obchodní ředitel agentury Invia Radek Šafařík. 

Cestovní kancelář Alexandria působí na českém trhu od roku 1991 a v současné době patří mezi největší české cestovky. Je průkopníkem na trhu aktivních dovolených. Jako první na místní trh uvedla české animační týmy, které připravují nejrozšířenější animační programy v češtině nejen pro děti, ale i pro dospělé v již zmíněných klubových hotelech.  

„Máme radost, že jsme mohli opět obnovit spolupráci s cestovní agenturou Invia, díky níž se o naší nabídce zájezdů dozví další zákazníci. Těm tak budeme moct dopřát spokojenou dovolenou v maximální kvalitě, na jakou jsou naši zákazníci dlouhodobě zvyklí,“ doplňuje ředitel online prodejů z CK Alexandria Adam Pavlov.  

CK Alexandria je součástí holdingu Alexandria Group, který mimo jiné vlastní či provozuje hotelovou síť Alexandria Club hotelů v Bulharsku. 

Publikováno: 30.12.2022