Invia oslaví otevření 100. pobočky v Česku a stále hledá nové zájemce o franšízy

Největší cestovní agentura Invia otevřela v brněnské Galerii Vaňkovka svou 100. českou pobočku. Slavnostní otevření se uskutečnilo 30. června v 10 hodin a po celý červenec v ní bude probíhat soutěž o poukaz na dovolenou v hodnotě 10 000 Kč. Kromě vlastních poboček má Invia i širokou síť franšíz po celé republice a stále hledá nové zájemce, kterým spolupráce se stabilní velkou společností pomůže bezpečně rozjet podnikání.

Nová pobočka v přízemí obchodního centra Vaňkovka se otevřela symbolicky se začátkem letních prázdnin, a to ve slavnostním stylu, se speciální výzdobou a přípitkem pro zákazníky. Navíc odstartovala i červencová soutěž. Přesně stý zákazník, který si v této pobočce zakoupí svůj zájezd, získá dárkový poukaz v hodnotě 10 000 Kč na pobyt dle vlastního výběru.

Stejně jako každá pobočka Invia bude i ta nejnovější otevřena každý den – tato brněnská navíc včetně víkendů od ranních do večerních hodin. Na klienty budou čekat tři prodejci, takže se každému dostane pozornost bez dlouhého čekání. Počet kamenných prodejen Invia, na které lidé mohou přijít a nezávazně si nechat poradit s výběrem dovolené, letos vzrostl o 17 míst a například v Praze se do konce roku navýší na celkových šest. Prodejce zájezdů Invia v rámci střední Evropy dlouhodobě patří na první příčku mezi poskytovatele franšízingu v oblasti cestovního ruchu a i nadále hledá v tuzemsku nové zájemce o spolupráci.

„S franšízingem máme za posledních téměř 20 let bohaté zkušenosti a umíme franšízantům zajistit výhodné podmínky prodeje, vyšší provize a z toho vyplývající vyšší zisky,“ říká obchodní ředitel společnosti Invia Radek Šafařík a dodává: „Do budoucna máme velké plány, rádi bychom otevřeli pobočky v dalších více než 50 českých městech. Každá nově otevřená pobočka přitom přináší do daného regionu nové možnosti. Místní můžou vybírat z rozšířené nabídky zájezdů od solidních a pojištěných českých i zahraničních cestovních kanceláří. Majitel franšízy se tím ihned výrazně odliší od lokální konkurence.“

Otevření franšízy Invia je ideální příležitost pro majitele kamenných cestovních agentur, kteří tak získají zázemí jedničky na trhu včetně prodejního online systému nebo pomoci s marketingem. Stejně tak této nabídky mohou využít ti, kteří chtějí rozšířit své podnikání o nový obor. „Že jde o oboustranně výhodnou spolupráci, potvrzuje přes 130 franšíz v Česku i na Slovensku. Například v Chomutově nebo Chrudimi funguje naše spolupráce už více než 17 let, podobně jako ve Dvoře Králové, kde se krásná pobočka majitelky Evy Žižkové s obřím akváriem stala dobře známou po celém okrese,“ uzavírá Šafařík. Zájemci o spolupráci najdou veškeré podrobné informace na webové stránce www.invia.cz/franchising.

  

Publikováno: 30.06.2023