Invia hlásí po úspěšné transformaci rekordní rok. Prozatímní management předá správu společnosti novému vedení

Největší česká cestovní agentura Invia.cz hlásí rekordní tržby, které překonaly předcovidové roky. Po intenzivním období změn a přeskupování společnost oznamuje, že bude současná agenda převedena na nové stálé vedení. Tento přechod znamená dokončení období zdařilé restrukturalizace, která společnost posílila a připravila na budoucí výzvy.

Generální ředitel skupiny Boris Raoul, který spolu s Markem Jarusem a Martinem Höflerem společnost dočasně vedl, předá svou roli novému CEO a jeho týmu v nejbližších dnech.

"Tento přechod je známkou našich společných úspěchů a robustních strategií, které jsme zavedli během posledních několika měsíců. Jsem hrdý na to, čeho jsme dosáhli a jsem nadšený, že mohu předat českou pobočku Invia našemu novému generálnímu řediteli a jeho týmu, který povede naši společnost do slibné budoucnosti,” objasňuje situaci Boris Raoul a dodává: "Rád bych poděkoval všem zaměstnancům, kteří neúnavně pracovali na transformaci naší společnosti a postavili ji na pevné základy pro budoucí růst. Díky vaší píli a odhodlání je celé toto předání možné."

Agenturu Invia v České republice povede od 1. 8. 2023 CEO Jan Foret a jeho manažerský tým: finanční ředitel Martin Höfler spolu s obchodním ředitelem Radkem Šafaříkem, který povýší na novou pozici Chief Commercial Officer (CCO).

Nový generální ředitel Jan Foret je držitelem titulu MBA z Colorado State University a má více než 10 let zkušeností s poradenstvím v oblasti podnikové strategie a e-commerce. Působil ve společnostech KPMG, C2H Equity a od roku 2018 zastával ve firmě Wolt pozici generálního ředitele.

Boris Raoul si cení silných stránek Jana Foreta: „Náš nový generální ředitel přináší nejen rozsáhlé zkušenosti v sektoru e-commerce, ale také vizi a vůdčí schopnost posunout českou pobočku Invia na další úroveň. Jsem přesvědčen, že pod jeho vedením bude naše společnost pokračovat v inovacích a prosperovat.“

Dodává rovněž další dobrou zprávu: “Je mi také velkou ctí, že mohu oznámit povýšení Radka Šafaříka na našeho CCO, jako projev uznání za jeho vynikající práci a úspěchy. Jeho loajalitu ke společnosti Invia a cestovnímu ruchu jako takovému dokazuje i jeho působení ve společnosti celých 18 let,” říká Boris Raoul.

Mark Jarus, člen dočasného managementu, povýší na novou pozici GROUP COO. Jeho práce pomohla posílit a upevnit pozici společnosti na trhu. Jeho závazek k inovacím a kvalitě měl zásadní dopad na úspěch agentury Invia.cz.

Publikováno: 01.08.2023