Pošlete svou radost z dovolené dál. Invia přišla s akcí Pohlednice pro seniory

Také máte radost, když vám přijde pozdrav od vašich blízkých z dovolené? Cestovní agentura Invia myslí i na lidi, kteří se už vzhledem k věku nikam vydat nemohou a často ani nemají nikoho, kdo by je pozdravem z cest potěšil. Letos proto přišla s akcí „Pohlednice pro seniory“ a její zaměstnanci tak od začátku letní sezony poslali už desítky pohledů z nejrůznějších koutů světa seniorům v domovech pro důchodce. Do akce se můžete po celý zbytek roku zapojit i vy!

Pohlednice pro seniory od zaměstnanců Invia putují do jedenácti domovů po celé ČR, další zařízení se ale mohou i nadále zapojit. "Krásné pohledy a pozdravy ze všech koutu světa, ale i z naší rodné vlasti, chodí každý den do Domova pro seniory v Rožďalovicích. Naši senioři si je s velkým zájmem prohlíží a jsou za ně moc vděční všem, kteří na ně mysli a sdílí s nimi zážitky ze svých dovolených. Chtěla bych tímto poděkovat lidem, kteří se do projektu zapojili a vykouzlili úsměvy na tvářích našich seniorů. Moc si toho vážíme,“ říká Jaroslava Krausová z Domova Rožďalovice.

Klasické papírové pohlednice mohou seniorům posílat nejen zaměstnanci agentury Invia, ale i kdokoli další, kdo by chtěl svojí dovolenou udělat radost i někomu jinému. Podzim a zima navíc patří cestám do zajímavých exotických destinací, které babičky a dědečky v českých domovech obzvlášť zaujmou.

A jak přesně se do akce můžete zapojit? Stačí se na webu www.invia.cz/pohlednice-pro-seniory podívat na seznam zařízení, vybrat si, ve kterém městě udělá váš pohled radost, a pak už jen napsat pár milých slov na pohled s krásným vyobrazením vaší destinace. V každém domově si pohled převezme kompetentní osoba, která se postará o to, aby váš pozdrav vykouzlil úsměv na rtech co největšímu počtu seniorů.

Publikováno: 01.09.2023