Itálie: Našli jsme pro vás 3 686 hotelů

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka.
Řadit podle:

Savana Hodnocení: 3/5 Itálie, Rimini, Rimini - Miramare

Hodnocení 5,0 / 5

Savana recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Jana V.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 25.5. - 1.6.2024 Hodnoceno: Červen 2024

Skvělý personál, výborné jídlo, pláž 5minut od hotelu.Čisto.Vše na 100 +% ????????????

Skvělý personál, výborné jídlo, pláž 5minut od hotelu.Čisto.Vše na 100 +% ????????????

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Jaroslava V.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 26.8. - 2.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Veľká spokojnosť, nemám čo dodať,super, milí, ochotní personál, doporučujem

Veľká spokojnosť, nemám čo dodať,super, milí, ochotní personál, doporučujem

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Izba čistá, každý deň sa upratovala

Strava
Strava tiež výborná, až veľa, každý si vyberie čo má rád

Služby hotelu
Hotel je asi 2 min.od pláže, všetci ochotní, už sa teším na budúci rok, že strávim tak úžasnú dovolenku, doporučujem

od 5 112 za os.

apartmány LYONS NORD a SUD Hodnocení: 0/5 Itálie, Bibione, Bibione Spiaggia

Hodnocení 5,0 / 5

apartmány LYONS NORD a SUD recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Anonym

Hodnocení 4,5 / 5

Ověřená recenze Recenze vytvořená před 3 a více lety 

Veľmi dobrý

Veľmi dobrý

Ubytování 4,5 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Ubytovanie bolo blízko pláže, čo je veľkou výhodou. Zároveň do centra bolo tiež neďaleko.

Strava
Bez stravy

Pláž
Čistá, udržiavaná

Miroslav Uherek

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze Recenze vytvořená před 3 a více lety 

příští rok jedu znovu

příští rok jedu znovu

Ubytování 3,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
trošičku vylepšít udržbu

Strava
vlastní, ale výborná - prosciutto crudo parma a dolce něco skvělého

Služby hotelu
dobré

Pláž
každému vyhovuje něco jiného, jelikož tam jezdím každý rok, tak za mě ano

od 1 990 za os.

Ambassador Hodnocení: 4/5 Itálie, Bibione, Bibione Lido dei Pini

Hodnocení 4,9 / 5

Ambassador recenze

Fantastické (hodnotilo 7 lidí)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,8 / 5

Anonym

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 1.9. - 10.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Veľmi dobrý hotel s kvalitnými službami a milým personálom. Našim požiadavkam skvelo vyhovel. Izby boli denne upratované a pekne zariadené. Vo vnútri i vo vonkajšej časti hotela sa dalo sedieť a relaxovať.

Veľmi dobrý hotel s kvalitnými službami a milým personálom. Našim požiadavkam skvelo vyhovel. Izby boli denne upratované a pekne zariadené. Vo vnútri i vo vonkajšej časti hotela sa dalo sedieť a relaxovať.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Kvalita ubytovania bola na úrovni, pekne upravený hotel, izby a okolie

Strava
Na raňajky bol veľmi široký výber jedla, každý si tu niečo pre seba nájde. Hneď pri hoteli sa nachádza reštaurácia a do 100m od hotela sa nachádzajú mnohé bufety, pizzerie a reštaurácie

Služby hotelu
personál vždy ochotný pomôcť

Pláž
Pláž sa nachádza pár metrov od hotela, nachádzajú sa tu kvalitné slnečníky a lehátka, more je pomerne plytké a zakalené, no na plávanie a relaxáciu ideálne.

Zuzana V.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 8.9. - 11.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

výborné

výborné

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
dobré

Strava
výborná

Služby hotelu
výborné

Pláž
výborná

od 12 526 za os.

Bv Kalafiorita Resort (Zambrone) Hodnocení: 4/5 Itálie, Kalábrie

Hodnocení 4,9 / 5

Bv Kalafiorita Resort (Zambrone) recenze

Fantastické (hodnotili 4 lidé)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 13.6. - 21.6.2024 Hodnoceno: Červen 2024

Naprostá spokojenost. Všechny služby fungovaly na jedničku. Popis i fotografie,které zveřejňuje cestovní kancelář odpovídají.

Naprostá spokojenost. Všechny služby fungovaly na jedničku. Popis i fotografie,které zveřejňuje cestovní kancelář odpovídají.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Ubytování v čistých,voňavých,útulných pokojích s klimatizací. Každý den probíhá uklid a výměna ručníků.

Strava
Strava formou plné penze plus je dostatečná. Snídaně probíhá formou bufetu, na výběr vajíčka, několik druhů salámu, sýr, jogurty, sladké koláčky a vynikající croissanty,ovoce. Oběd a večeře je servírována usměvavou obsluhou. Vždy se dalo vybrat něco dobrého. I pro ty co nejí ryby. A v neposlední řadě italské dezerty jsou famózní.

Služby hotelu
Služby hotelu, všech zaměstnanců i delegátů na jedničku. Pokud je někdo ubytovaný v horní části resortu (jako my),je možnost kdykoliv požádat na recepci o dovoz.

Pláž
Pláž písčitá, částečně oblázková. Každý pokoj má přidělené 2 lehátka a slunečník,které vám ukáže plavčík.Moře se nám předvedlo ve všech podobách. Rozbouřené s velkými vlnami, klidnější i klidné. Voda je čistá, nádherné azuro.

Milan V.

Hodnocení 4,8 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 30.6. - 7.7.2023 Hodnoceno: Červenec 2023

Maximální spokojenost nad očekávání

Maximální spokojenost nad očekávání

Ubytování 5,0 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Vše čisté a příjemné

Strava
Výběr skromnější, ale všechno výborné. Snad jen menší nabídka ovoce, než jsme čekali

Služby hotelu
Personál usměvavý, vstřícný a ochotný. Dobrá komunikace.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, voda čistá. Soukromá pláž, takže maximální pohodlí, klid a dostatek místa

od 11 340 za os.

Sporthotel Teresa Hodnocení: 4/5 Itálie, Alta Badia

Hodnocení 4,9 / 5

Sporthotel Teresa recenze

Fantastické (hodnotilo 5 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 5,0 / 5

Cena 4,8 / 5

Kvalita sjezdovek 5,0 / 5

Věra P.

Hodnocení 4,9 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 17.3. - 21.3.2024 Hodnoceno: Březen 2024

naprostá spokojenost

naprostá spokojenost

Ubytování 4,5 / 5

Strava 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
ubytování vyhovující

Strava
strava výborná

Služby hotelu
služby vynikající

Miroslav J.

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 3.3. - 8.3.2024 Hodnoceno: Březen 2024

Hotel hezký, jen je daleko od hlavního střediska.

Doplňkové skužby ( alko, nealko, parkovné ) velmi drahé. 400€ za 5 dní. 1 dcl vína 7€☹️.

Hotel hezký, jen je daleko od hlavního střediska.

Doplňkové skužby ( alko, nealko, parkovné ) velmi drahé. 400€ za 5 dní. 1 dcl vína 7€☹️.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Dobré

Strava
Strava velmi dobrá. Bohatá snídaně

od 19 350 za os.

Du Lac Vital Mountain Hodnocení: 3/5 Itálie, Paganella, Molveno

Hodnocení 4,9 / 5

Du Lac Vital Mountain recenze

Fantastické (hodnotilo 7 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,9 / 5

Eva P.

Hodnocení 4,8 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 2.10. - 6.10.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

Krásný hotel na nádhernem míste. Recepce a prostory restaurace nádherné. Personál vynikající. Jen pokoj již byl trošku vybydlen (sešlapaný koberec, netěsnící sprchový kout), ale to jsou maličkosti.

Krásný hotel na nádhernem míste. Recepce a prostory restaurace nádherné. Personál vynikající. Jen pokoj již byl trošku vybydlen (sešlapaný koberec, netěsnící sprchový kout), ale to jsou maličkosti.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Pokoj již něco pamatoval, ale ubytovani bylo dostačující.

Strava
Strava velmi dobrá. Výběr ze tří druhů předkrmů a tří druhů večeří + desert. Jako překvapení ještě pozornost šéfkuchaře vždy před předkrmem. Měli jsme štěstí i na italský večer - 4 chodové pevné menu. V ceně večeře však nejsou zahrnuty nápoje. Zvolili jsme víno, kdy nám bylo vybrané víno nalito od oka do skleniček (odhadem 1 dcl) a při závěrečném vyúčtování byla každá z těchto skleniček účtována 5 Eury, což bylo opravdu nepřiměřená cena. 0,7 l vody stála 3 Eura a když nebyla při večeři dopita, byla označena č. Pokoje a nechána na další večer, což bylo fajn. O kávu k snídani si musíte říct, ale tato je vynikající a není účtována. Snídaně byly celé 4 dny prakticky stejné. Chybi michana vajicka, slanina, parecky ... Totok dispozici vubec nebylo. Ale vždy se dalo vybrat

Služby hotelu
Personal prijemny, každodenne prováděn uklid.

Pláž
Měli jsme štěstí na nadherné počasí a minimum lidi. Pláž je s upravenou travou na pphodlny odpocinek. V jezere se mozna koupat da, ale pristup pres ostre kaminky by vyžadoval jistě obuv.

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 5.7. - 9.7.2023 Hodnoceno: Červenec 2023

Ve stejné destinaci jsme po několikáté a rádi se sem vracíme.Prostředí Alp je fantastické městečka v okolí stejně jako příroda kolem je ideální pro strávení pestré dovolené

Ve stejné destinaci jsme po několikáté a rádi se sem vracíme.Prostředí Alp je fantastické městečka v okolí stejně jako příroda kolem je ideální pro strávení pestré dovolené

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Hotel je situován v blízkosti jezera Molveno a jeho pokoje jsou vybaveny dostatečně,téměř každý má balkon.

Jedinou vadou na kráse jsou dribné závady,které nikdo neodstraňuje(např. protékající záchod,při dešti plný balkon vody ze sousedního děravého okapu atd.)

Strava
Stravovali jsme se formou polopenze.Snídaně klasickou formou švédských stolů a tříchodová večeře, kterou jsme si den dopředu volili dle nabídky plus salátový bar.

Jídlo výborné, je vidět že si dávají záležet jak na kvalitě jídla tak na způsobu servírování.

Služby hotelu
Usměvavý příjemný personál připravený vám kdykoliv pomoci.U hotelu je bazén s lehátky a parkoviště obojí v ceně.Večer je možno posedět u baru nebo venku u stolků před hotelem.

od 9 600 za os.

Apartmány Erica Hodnocení: 3/5 Itálie, Bibione, Bibione Lido del Sole

Hodnocení 4,9 / 5

Apartmány Erica recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Anonym

Hodnocení 4,9 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 20.8. - 27.8.2022 Hodnoceno: Srpen 2022

Čistý apartmán, skvělý bazén.

Čistý apartmán, skvělý bazén.

Ubytování 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Anonym

Hodnocení 2,0 / 5

Ověřená recenze Recenze vytvořená před 3 a více lety 

Vybaveni apartmanu bylo silene, skrine smrdely zatuchlinou. Nebyly k dispozici zakladni veci, jako povleceni, atd. Pokoj nesel poradne klicem otevrit. Nikdy vice!!!!

Vybaveni apartmanu bylo silene, skrine smrdely zatuchlinou. Nebyly k dispozici zakladni veci, jako povleceni, atd. Pokoj nesel poradne klicem otevrit. Nikdy vice!!!!

Ubytování 0,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 0,5 / 5

Ubytování
Vybaveni apartmanu bylo silene, skrine smrdely zatuchlinou. Nebyly k dispozici zakladni veci, jako povleceni, atd. Pokoj nesel poradne klicem otevrit. Nikdy vice!!!!

od 6 400 za os.

Villaggio Marco Polo Hodnocení: 4/5 Itálie, Bibione, Bibione Spiaggia

Hodnocení 4,9 / 5

Villaggio Marco Polo recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,7 / 5

Dana K.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 24.6. - 30.6.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

Apartmanovy dom bol super polohu mal vybornu oproti bazenu a restavracie

Klima nic moc na horne izby nemala kapacitu

Inak sme boli spokojni

Apartmanovy dom bol super polohu mal vybornu oproti bazenu a restavracie

Klima nic moc na horne izby nemala kapacitu

Inak sme boli spokojni

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Jan M.

Hodnocení 4,5 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 22.7. - 29.7.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

spokojenost

spokojenost

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
ubytování čisté, dobře vybavené, bazén i okolí čisté

Strava
výběr na snídani v pohodě, takže si člověk mohl v klidu vybrat

Služby hotelu
personál velice vstřícný

od 8 090 za os.

Rio Stava Family Resort & Spa Hodnocení: 4/5 Itálie, Val di Fiemme/Obereggen, Tesero

Hodnocení 4,9 / 5

Rio Stava Family Resort & Spa recenze

Fantastické (hodnotilo 7 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 4,4 / 5

Cena 4,9 / 5

Kvalita sjezdovek 4,0 / 5

Martina Švaříčková

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 11.3. - 17.3.2023 Hodnoceno: Březen 2023

Hotel odpovídá 4* a je velmi příjemný pro celotýdenní rodinnou dovolenou.

Hotel odpovídá 4* a je velmi příjemný pro celotýdenní rodinnou dovolenou.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Pokoje i koupelna čisté a vybavené. Pravidelný úklid. Hotel klidný, vč. okolí. Většina personálu mluví i plynně anglicky. V pokojích někdy vypadávala wifi. V lobby v pořádku.

Strava
Polopenze s odpolední svačinou, který se po celodenním lyžování hodila. Snídaně bohatá, večeře byla menu o dvou chodech + bufet a dezert. Většinou italská jídla, objevili jsme nové chutě.

Služby hotelu
Hotel se nachází mezi několika skiareály, do kterých jezdí od hotelu skibus zdarma. Opravdu pohodlné. Wellness je plně vybavené vč. velkých relaxačních zón. Bazén pro děti i dospělé spolu se suchou saunou si vychutnaly děti. Pool je velmi teplý a propojený s venkovní vířivkou. V zimě je to velké plus. Pro menší děti je tu služba hlídání a herna. Parkování i skiroom jsou blízko u sebe. Areál pro běžkaře je 10 km daleko, ale ten jsme nevyužili.

Jan P.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 13.2. - 19.2.2022 Hodnoceno: Únor 2022

Vše vynikající.

Vše vynikající.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

od 14 850 za os.

Antholzerhof (Anterselva di Mezzo) Hodnocení: 3/5 Itálie, Jižní Tyrolsko, Rasun Anterselva

Hodnocení 4,9 / 5

Antholzerhof	(Anterselva di Mezzo) recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Kvalita sjezdovek 4,5 / 5

Zdeněk D.

Hodnocení 4,9 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 15.12. - 19.12.2022 Hodnoceno: Prosinec 2022

Hezký hotel na klidném místě, výborný personál i strava. Poměr cena-služby, super!

Hezký hotel na klidném místě, výborný personál i strava. Poměr cena-služby, super!

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Vít Mansfeld

Hodnocení 4,0 / 5

Ověřená recenze Recenze vytvořená před 3 a více lety 

Celkově super

Celkově super

Ubytování 4,3 / 5

Strava 3,5 / 5

Cena 4,0 / 5

Kvalita sjezdovek 4,0 / 5

Ubytování
v pohoděěě

Strava
určitě jsme nestrádali..

Služby hotelu
sauna, pára, bazén, vyhled z lehatek na hory..

Sjezdovky
trochu víc lidí, ale překvapivě o víkendu to opadlo

od 15 700 za os.

Concord Hodnocení: 3/5 Itálie, Emilia Romagna, Lido di Savio

Hodnocení 4,9 / 5

Concord recenze

Fantastické (hodnotilo 8 lidí)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 5,0 / 5

Martina H.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 18.6. - 26.6.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

Vše super. Byli jsme s dvouletým dítětem a byla to moc krásná dovolená s výborným jídlem a vstřícným personálem.

Vše super. Byli jsme s dvouletým dítětem a byla to moc krásná dovolená s výborným jídlem a vstřícným personálem.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Mária H.

Hodnocení 4,8 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 15.7. - 22.7.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Pekny hotelik,cisty ,udrziavany.Prijemny a mily personal ,fantastycka kuchyna.Krasny vyhlad z balkona na more a pekne okolie.Velmi radi sa znovu vratime.

Pekny hotelik,cisty ,udrziavany.Prijemny a mily personal ,fantastycka kuchyna.Krasny vyhlad z balkona na more a pekne okolie.Velmi radi sa znovu vratime.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 5,0 / 5

od 9 443 za os.

Cambridge Hodnocení: 4/5 Itálie, Lido di Jesolo, Lido di Jesolo

Hodnocení 4,8 / 5

Cambridge recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,6 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,8 / 5

Josef Černý

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 20.8. - 27.8.2022 Hodnoceno: Srpen 2022

Super dovolená, skvělé jídlo a víno. Vyšší cena, ale jistota luxusu. Jediné negativum je že jsem přibral nějaké to kilo a to musí dolu.

Super dovolená, skvělé jídlo a víno. Vyšší cena, ale jistota luxusu. Jediné negativum je že jsem přibral nějaké to kilo a to musí dolu.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Bez výhrad

Strava
Skvělá

Služby hotelu
Profesionální

Pláž
Super

Antonín Pugzík

Hodnocení 4,8 / 5

Ověřená recenze Recenze vytvořená před 3 a více lety 

Byli jsme velmi spokojeni.

Byli jsme velmi spokojeni.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Pokoj s výhledem na moře útulný s veškerým vybavením.

Strava
Rozmanitá, kvalitní.

Služby hotelu
Všechny služby velice dobré, personál ochotný a vstřícný. Vyhřívaný bazén s tryskami.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, čistá, denně upravovaná

od 18 560 za os.

Le Soleil Hodnocení: 4/5 Itálie, Lido di Jesolo, Lido di Jesolo

Hodnocení 4,8 / 5

Le Soleil recenze

Fantastické (hodnotilo 6 lidí)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 4,9 / 5

Zuzana M.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 16.6. - 25.6.2023 Hodnoceno: Červen 2023

Najlepšia dovolenka na akej sme zatiaľ boli s výnimkou cesty na dovolenku, ktorú by som hodnotila ako príšernú, autobusom som cestovala opakovane, ale takúto zlú cestu sme nemali ani raz.

Najlepšia dovolenka na akej sme zatiaľ boli s výnimkou cesty na dovolenku, ktorú by som hodnotila ako príšernú, autobusom som cestovala opakovane, ale takúto zlú cestu sme nemali ani raz.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Ubytovanie bolo veľmi pekné, čisté, každý deň upratané, nemáme žiadne výhrady. Ubytovanie je blízko centra, pár metrov od reštaurácii, obchodov a lekárne.

Strava
Raňajky formou bufetov boli vynikajúce, veľmi široký výber jedál aj nápojov, nič nechýbalo.

Služby hotelu
Vynikajúce služby, hneď na začiatku týždňa sme dostali lehátka na pláži, a pri bazéne, ktoré sme používali až do konca pobytu. Veľmi príjemný a kvalitný wellness v cene. Personál bol veľmi nápomocný.

Pláž
Pláž bola veľmi dobre udržiavaná, čistá a nebola vôbec preplnená. Pri prilíve bola v mori viac rias, ale celkovo bola voda čistá.

Petr S.

Hodnocení 4,9 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 11.9. - 17.9.2022 Hodnoceno: Říjen 2022

Skvělá dovolená, služby na hotelu perfektní, snídaně excelentní, kousek od pláže (písečná).

Skvělá dovolená, služby na hotelu perfektní, snídaně excelentní, kousek od pláže (písečná).

Ubytování 4,5 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

od 14 990 za os.

Park Hotel Folgarida Hodnocení: 4/5 Itálie, Marilleva/Folgarida, Folgarida

Hodnocení 4,8 / 5

Park Hotel Folgarida recenze

Fantastické (hodnotilo 5 lidí)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 4,7 / 5

Kvalita sjezdovek 5,0 / 5

Agnieszka Gisges-Braun

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 23.3. - 30.3.2024 Hodnoceno: Duben 2024

Fantastický, relaxační pobyt plný atrakcí

Fantastický, relaxační pobyt plný atrakcí

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Alicja T.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 10.2. - 17.2.2024 Hodnoceno: Únor 2024

Skvělý výlet, nádherné výhledy a italská atmosféra. Je lepší jet s cestovní kanceláří, než rezervovat přímo v hotelu, protože je to levnější.

Skvělý výlet, nádherné výhledy a italská atmosféra. Je lepší jet s cestovní kanceláří, než rezervovat přímo v hotelu, protože je to levnější.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Postele byly pohodlné, čisté, ložní prádlo se měnilo obden.Doporučuji

Strava
Jídlo, večeře, mnoho chutných jídel, jen trochu pozdě 09:15

Služby hotelu
Skvělé hudební a taneční večery

Pláž
nelze použít

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 12 159 za os.

Rezidence Eurostar Hodnocení: 4/5 Itálie, Bibione, Bibione Spiaggia

Hodnocení 4,8 / 5

Rezidence Eurostar recenze

Fantastické (hodnotilo 6 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Blanka P.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 22.6. - 29.6.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

Výborná lokalita. Blízko na pláž, blizko do centra a bazén pod okny ;) vše čisté, funkční. V noci klid.

Výborná lokalita. Blízko na pláž, blizko do centra a bazén pod okny ;) vše čisté, funkční. V noci klid.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Veronika S.

Hodnocení 4,9 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 5.8. - 12.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Dovolenka sa nám veľmi páčila. Ubytovanie zodpovedalo cene, dokonca bolo ešte lepsie ako naše očakávania. Žiadny luxus, no príjemný standart pre rodinu s dvoma deťmi. Slnečná terasa a poloha hotela vynikajúca. Potraviny hneď vedľa, pešia zona s rastauraciami a barmi hneď za rohom a na plaz sa dostanete o dve minuty. Letovisko i pláž super. Jediné, co by som si v budúcnosti postrážila sú slnečníky na pláži, ktoré by bolo vhodne mat priamo k ubytovaniu.

Odporúčame navštíviť úžasný lunapark, ktorý je len pár minút pešo od ubytovania, taktiež aquapark, ktorý je pár minút autom a my sme využili aj možnosť navštíviť neďaleké Benatky.

Dovolenka sa nám veľmi páčila. Ubytovanie zodpovedalo cene, dokonca bolo ešte lepsie ako naše očakávania. Žiadny luxus, no príjemný standart pre rodinu s dvoma deťmi. Slnečná terasa a poloha hotela vynikajúca. Potraviny hneď vedľa, pešia zona s rastauraciami a barmi hneď za rohom a na plaz sa dostanete o dve minuty. Letovisko i pláž super. Jediné, co by som si v budúcnosti postrážila sú slnečníky na pláži, ktoré by bolo vhodne mat priamo k ubytovaniu.

Odporúčame navštíviť úžasný lunapark, ktorý je len pár minút pešo od ubytovania, taktiež aquapark, ktorý je pár minút autom a my sme využili aj možnosť navštíviť neďaleké Benatky.

Ubytování 4,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Príjemný standart zodpovedajúci cene.

Čisto, priestranná terasa, vybavená kuchyna.

Strava
Ubytovanie bolo bez stravy.

Služby hotelu
Trezor priamo na izbe. Bazén takmer počas celého dňa k dispozícii. Komfortne parkovanie. Nič viac sme nepotrebovali využiť.

Jediný potencial sú slnečníky na pláži. Škoda, ze ich ubytovanie neponúka.

Pláž
Výborná pláž pre rodiny s deťmi.

Dokonca si dovolím tvrdiť, ze zatiaľ najkrajšia akú sme zažili (Bulharsko, Grécko, Turecko..)

Pozvoľný vstup do mora. Čistá, udržiavaná, široká pláž.

Detské preliezky, koše, sprchy, prezliekarne.

Naozaj super.

od 7 055 za os.