Nechcete zmeškat letní olympiádu v Tokiu? Začněte řešit místo!

Praha, 22. ledna 2018

Do letní olympiády 2020, která se uskuteční v japonském Tokiu, sice zbývá ještě rok a půl, přípravy jsou ale v plném proudu. Už teď si mohou ti největší sportovní fanoušci předrezervovat vstupenky na sportovní klání podle svého gusta.

Nejbližší letní olympijské hry bude v roce 2020 hostit hlavní město Japonska. Tokio se tak stane pátou metropolí v historii, v níž se hry budou konat už podruhé. Přiřadí se k Aténám, Paříži, Londýnu a Los Angeles. Slavnostní zahájení LOH se odehraje 24. července 2020, tedy až za 549 dní. Sportovní nadšenci si však už teď mohou zajistit přístup ke svým oblíbeným disciplínám a sledovat je živě z místních tribun. Možnost unikátní předrezervace totiž nabízí cestovní agentura Invia.

„Zákazníci nám už teď můžou nahlásit počet osob a disciplínu, kterou chtějí v Japonsku navštívit. My jim sdělíme předběžnou cenu a pak provedeme společně předrezervaci,“ uvedla Andrea Řezníčková, tisková mluvčí společnosti Invia, která je jedničkou v online prodeji dovolených. Na jaře potom proběhne oficiální objednávka vstupenek u organizačního výboru v Tokiu, který je přiděluje jednotlivým zemím. Ceny se budou pohybovat cca od 650 Kč až do 65 000 Kč. Fanouškům budou k dispozici vstupenky od základních skupin týmových sportů, rozjížděk a rozběhů až po nejdražší zahajovací ceremoniál.

Fyzicky pak všichni získají lístky na LOH asi až měsíc před startem olympiády. Neexistují žádné online verze, všichni obdrží do rukou hotové skvosty, které zůstanou jako suvenýr a zároveň jedinečná vzpomínka. „Zanedlouho budeme také prodávat celé olympijské balíčky. Pro naše klienty budou připravené vstupenky zároveň s letenkami i ubytováním. Nikdo si tedy nemusí lámat hlavu s naplánováním celého výletu, vše za dotyčného zorganizujeme my,“ dodává Řezníčková.  

Publikováno: 24.01.2019