Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Itálie Itálie

  • Místní kuchyně

    Špagety a pizza, dvě italské speciality, které zná celý svět. Světlo světa spatřily v Neapoli, respektive v Bologni. Parmská šunka, mozzarella, lasagne s pikantní omáčkou pesto, panenský olivový olej, lahodná vína. Komu by se nesbíhaly sliny. Italové jsou zkrátka gurmáni, kteří si své speciality umí vychutnat. Zatímco snídani v rychlosti odbudou, oběd či večeři chápou jako rituál. Mají totiž několik chodů. Nejprve se podává polévka nebo těstoviny, druhým chodem je maso, následuje moučník a na závěr káva s koňakem nebo kalíšek likéru.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622